.
.
.

Help de opvang

Rattenopvang Ratopia is een VZW en dus hangen we grotendeels af van donaties (zowel geld als benodigdheden, voer, bodembedekking enz) en de afstands- en adoptiekosten.

Stortingen kunnen gebeuren op het rekeningnummer van VZW Rattenopvang Ratopia.
IBAN: BE51 0016 1177 7662
BIC: GEBA BE BB

Daarnaast zijn we ook steeds blij met voer, geschikte bodembedekking, kooi-benodigdheden, kooien, fleecedekens en katoen voor de opvangers hun hangmatjes etc.
Indien je deze zou willen doneren, mag je steeds een mail sturen naar rattenopvang.ratopia@gmail.com.

We kunnen als opvang ook enkel groeien en nog meer ratjes helpen als we bekender worden. Wil jij graag in je buurtwinkel, dierenspeciaalzaak, dierenarts of dergelijke folders, naamkaartjes of posters neerleggen? Neem dan zeker contact met ons op!

In de opvang verblijven er metekindjes. Dit zijn ratjes die omwille van hun leeftijd, gezondheid of karakter niet meer uitgeplaatst worden. Zij blijven bij een opvanggezin wonen en verblijven hier in een stabiele omgeving.
Deze metekindjes kunnen financieel geadopteerd worden. Dit gaat al vanaf €5 per maand. Hiermee wordt een deel van de dierenartskosten en de extra verzorging van betaald.

Ten slotte worden we ook gesteund door Zooplus.nl! Als je via onderstaande link een bestelling doorgeeft op Zooplus.nl krijgen we automatisch 3% van jouw totale bedrag gestort. Hierdoor kunnen we vervolgens nog meer ratjes helpen.

Alvast heel hard bedankt voor jullie extra bijdrage!